“سیدمحمدحسین بلاغی” در این نشست اظهار داشت: سرپرستی یا نمایندگی نشریات در استان از فعالان فرهنگی استان هستند که میتوانند با تولید محتوای مناسب، تاثیرگذاری بالایی در معرفی ظرفیتهای استان داشته باشند. وی افزود: رسانهها با حرکت هدفمند خود میتوانند تاثیر قابل توجهی در روند توسعهی استان داشته باشند.
بلاغی تصریح کرد: باید آوردهی مطالب منتشر شده از سوی نمایندگی یک نشریه سراسری، برای استان مشخص باشد. وی گفت: اگر میخواهیم حوزه فعالیتی نمایندگیهای روزنامههای سراسری رشد یابد، باید یک تشکل خوب با حضور چند تن از نمایندگان سرپرستیهای نشریات، خانه مطبوعات و اداره کل ایجاد شود و یک نظام ارزیابی داخلی توسط این تشکل شکل گیرد.
وی مطالبهگری نشریات را نقطهی قوت آنان برشمرد و گفت: مطالبهگری صحیح و منطقی میتواند زمینه تعالی را برای مجموعهی استانی فراهم نماید.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات حوزه توزیع در استان گفت: یکی از مشکلات اساسی مطبوعات استانی و نمایندگی مطبوعات، سیستم توزیع است که این مشکل میبایست با ارائهی راهکار از سوی اهالی رسانه وساماندهی این سیستم مرتفع گردد.
بلاغی آماری از توزیع آگهی میان نمایندگی نشریات سراسری در استان ارائه کرد و گفت: سیستم توزیع این آگهیها کاملا شفاف است و توزیع آگهی به صورت کاملا متوازن و عادلانه صورت میگیرد.
بلاغی تاکید کرد: رسانهها میتوانند با ارائه گزارشهای تحلیلی مناسب و ارائه راهکار، ارزش کار رسانه را برجسته کرده و همراهی مردم و مسوولان را در برنامههای کلان اثرگذار کنند.
در ادامه، گلی معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، به ایجاد ساز و کار جدید در جهت حمایت ویژه از روزنامه نگاران فاقد شغل دولتی، رسمی و آزاد تاکید کرد و گفت: اولویت اصلی فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت از روزنامه نگاران خواهد بود.
محمد حسین حسینی، رئیس مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست، بر اهتمام ویژه معاونت مطبوعاتی در جهت توانمندسازی و حمایت از سرپرستی های استان در طول سال تاکید کرد و گفت: رویکرد اداره کل حمایت از فعالین رسانه ای است.
در این نشست همچنین مدیران نمایندگی روزنامههای سراسری در استان به ارائه نکته نظرات خود در رابطه با مسائل رسانهای استان و کشور پرداختند.